Cégünk alapvetően vendéglátóiparban és a kereskedelemben (konyhák, ABC-k, húsboltok, cukrászdák, termelők stb.) használatos hűtőberendezések építésére, karbantartására, javítására szakosodott teljes körű szakszerviz. Ezen kívül hűtőkamrák építésével és klímaberendezések beszerzésével, telepítésével valamint karbantartásával is foglalkozunk!

Elsősorban Budapesten és az agglomerációban tevékenykedünk, de nagyobb munkákat (pl. hűtőkamra építést, vagy egy üzlet teljes hűtőkapacitásának kiépítését) vállalunk az ország bármely területén, illetve külföldön is.

Cégünk a klímavédelmi hatóságnál regisztrált vállalkozás, a fenti munkák elvégzéséhez teljes körű jogosultággal rendelkezik. Vezetője és meghatározó munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal és az európai unió területén kötelező I. kategóriás hűtő és klíma szerviz technikusi minősítéssel, arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, ezzel biztosítva a lehető legmagasabb szakmai minőséget.

A következő berendezések javítását, karbantartását és üzembe helyezését vállaljuk:

  • Hűtőszekrények, hűtőpultok, hűtőkamrák, háttérhűtők, fagylaltgépek, jéggépek
  • minden típusú klímaberendezés

Továbbá vállaljuk: egyéni üzletek, üzletláncok, irodák, irodaházak hűtő, illetve klímaberendezések eseti vagy rendszeres karbantartását, átalánydíjas szervizelését, akár az év 365 napján 24 órában is!