A Rónai Hűtéstechnikai Kft. alapvetően vendéglátóiparban kereskedelemben és termelő egységekben használatos hűtőberendezések építésével, javításával karbantartásával foglakozó szakszerviz.

Társaságunk legfőbb feladatának és küldetésének tartja, hogy meglévő és leendő ügyfeleinek szakmailag a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legjobb hűtéstechnológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, és a megfelelő vevői, megrendelői elvárásoknak maximálisan megfeleljenek. Szerelőink mindegyike érvényes szakmai hűtő és klímaszerelői végzettséggel, környezetvédelmi előírások miatt szükséges zöldkártyával, valamint a szivárgásvizsgálat elvégzéséhez szükséges I. kategóriás vizsgával is rendelkezik (310/2008. (XII.20) Korm. rendelet).

Vállaljuk az alábbi munkákat:

Ipari, valamint háztartási hűtőberendezések, hűtőházak, hűtőkamrák építése, fagyasztó és normál hűtőgépek, hűtő pultok és hűtő szigetek kivitelezése,szerelése.

  • Szivárgásvizsgálat a már meglévő és az általunk szerelt hűtő berendezéseken.
  • Kereskedelmi és vendéglátóipari hűtőberendezések szervizelése javítása.

Szakképzett szerelőinkjavítják a gépeket, ami azt jelenti, hogy Ön ismét számíthat erre a hűtőgépre, éveken keresztül, mintha újat vásárolt volna. A több mint 20 éve dolgozó szakembereinknek hatalmas rutinja van a hibakeresésben, és annak kijavításában is. Csak a szükséges alkatrészeket cseréljük, költséghatékonyan, garanciával!

Agregátorok, elpárologtatók, kompresszorok javítása és karbantartása, garanciával a LEGKEDVEZŐBB áron, akár HÉTVÉGÉN is!

Elérhetőségek

Hívjon bátran, most!